PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
Syyslukukausi 2018

I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet

LOKAKUU
13-14.10. (la-su) / kurssi on täynnä, voit halutessasi ilmoittautua varasijalle

KEVÄTLUKUKAUSI 2019
TAMMIKUU
26-27.1. (la-su) / ilmoittautumisia otetaan vastaan

Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Sointukylpykoulutus 17-18.11.
I-tason käyneille / vapaita paikkoja

Suomen Peter Hess Akatemia / Medi-Sound

Anne Matero

Nettivideo

Klikkaa tästä ja tutustu äänimaljahierontaan http://www.youtube.com/watch?v=W2B-9Q5bA1A

MEDI-SOUND KY / Suomen Peter Hess Akatemia

Tervetuloa opiskelemaan rentouttavaa Peter Hess resonanssimetodia!

Nimeni on Anne Matero ja olen Suomen Peter Hess Akatemian toiminnanjohtaja ja kouluttaja.  

Valmistuin vuonna 2005 Peter Hess Äänimaljahieronnan harjoittajaksi Ateenassa. 
Peter Hess rentouttavan resonanssimetodin opettaja minusta tuli Peter Hessin ohjauksessa Saksassa vuonna 2009. Suomen Peter Hess Akatemian perustamiseen sain valtuudet 2010.

Gongin soittoa ja ylä-äänilaulua olen opiskellut Wienin konservatoriossa opettavan itävaltalaisen jazz-muusikon Peter Gabisin johdolla. 

Rentouttavaa resonanssimetodia opiskelen edelleen, Vierailen vuosittain Saksassa Peter Hess instituutin ja Euroopan äänimaljahieronnan assosiaation järjestämässä konferenssissa sekä osallistun säännöllisesti ulkomaan akatemioiden vuosittaisiin koulutuspäiviin. 

Minulle on erittäin tärkeää, että Suomen akatemian tarjoamat perus- ja jatkokoulutukset seuraavat metodin kehitystä. 

Olen iloinen, että Suomen akatemia voi tarjota jo valmistuneille ammattitaidon ylläpitämistä mahdollistamalla heidän osallistumisensa III/IV-tason koulutukseen, jossa opitaan viimeisimmät alan kehityksen työskentelytavat.

Lisäksi Suomessa on mahdollisuus osallistua vaativalle Master Class - yksilöllinen äänimaljahierota tasolle, joka järjestetään toista kertaa lokakuussa 2017. 

Ilolla,
Anne


MEDI-SOUND KY on Peter Hess instituutin valtuuttama PH - äänimaljahieronnan harjoittajien ja sointukylpyohjaajien kouluttajana sekä Peter Hess - hoitavien äänimaljojen maahantuoja. 

Saksalainen Peter Hess instituutti on jo on vuodesta 1985 alkaen kouluttanut äänimaljahieronnan ammattilaisia ja on alan johtavia koulutuskeskuksia Euroopassa. 
Suurin osa koulutukseen osallistujista on 2000-luvulla ollut hoito- ja opetusalalla: fysioterapeutteja, kuntohoitajia, sairaanhoitajia, kätilöitä, lastentarhan opettajia ja erityisopettajia sekä psykologeja. Saksassa on Peter Hess - metodin rekisteröityneitä ammatinharjoittajia yli 3000. Peter Hess Akatemioita on Euroopan lisäksi Australiassa sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa.  

Vuosi 2017 on Suomen Peter Hess Akatemian 7. toimintavuosi.  
Suomessa näytetyön antaneita alan ammattilaisia yli 100. Opetus on Suomessa avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita perehtymään äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen antamiin mahdollisuuksiin ihmisen hyvinvoinnin tukena. 

Suomen Akatemiasta valmistuneita toimii hyvin monella eri alalla ja he ovat aktiivisesti työtään tekemällä ja omalla esimerkillään vieneet eteenpäin tietoa harmonisten äänten eri elementtien käyttömahdollisuuksista eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnnissa. 

Medi-Sound, Suomen Peter Hess Akatemia ja äänimaljat, ovat olleet 2012-2013 mukana Diakonia-ammattikorkeakoulun Eldem-projektissa kertomassa hoito- ja hoiva-alan ammattilaisille harmonisten äänten positiivisesta vaikutuksesta muistisairauksien ehkäisyssä, sekä muistisairaiden ja heidän omaistensa sekä hoitohenkilökunnan hyvinvoinnissa. 

Suomessa toimii alan edelläkävijöitä, jotka käyttävät Peter Hess -rentoutusmetodia yhdistäen sitä. mm. erityisopetukseen, kehitysvammaistyöhön, mentorointiin, urheiluvalmennukseen, joogaan,
Platon (427-347eaa.):
¨Myös musiikki, sikäli kuin se käyttää kuulon avulla havaittavia ääniä, on annettu harmonian tähden.
Harmonialla on sielumme kanssa samanlaiset kiertoliikkeet, ja sen tajun Muusat antoivat sellaiselle ihmiselle, joka harjoittaa Muusain taidetta käyttäen järkeä, ei epäjärjellisen nautinnon antajana, mikä näyttää olevan sen tarkoitus meidän päivinämme, vaan avuntuojana, saattamaan järjestykseen ja sopusointuun sielumme kertoliikkeen, milloin se on tullut epäsointuiseksi.
Myös rytmin he antoivat samasta syystä, auttamaan meitä sen epätahtisen ja epänautittavan tilan vuoksi, joissa useimmat meistä luonnostaan ovat.¨

Yhdyn Platonin ajatukseen täydestä sydämestäni. 
  
Anne Matero