PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet


TAMMIKUU 2020 I-taso
25-26.1.2020 / 2 paikkaa vapautunut! / päivitetty 15.1.

MAALISKUU 2020 I-taso
14-15.3. / ilmoittautumisia otetaan vastaan

TOUKOKUU 2020 I-taso
16-17.5. / ilmoittautumisia otetaan vastaan


Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Suomen Peter Hess Akatemia, Medi-Sound Ky

Peter Hess ja Anne Matero

Nettivideo

Klikkaa tästä ja tutustu äänimaljahierontaan http://www.youtube.com/watch?v=W2B-9Q5bA1A

MEDI-SOUND KY / Suomen Peter Hess Akatemia

Tervetuloa opiskelemaan rentouttavaa Peter Hess äänirentoutus-metodia:
äänimaljahieronta, sointukylpy ja äänirentoutus

Nimeni on Anne Matero ja olen Suomen Peter Hess Akatemian toiminnanjohtaja ja kouluttaja.  
Valmistuin vuonna 2005 Peter Hess Äänimaljahieronnan harjoittajaksi Ateenassa ¨Peter Hess Sound Massge Practitioner¨. Peter Hess rentouttavan resonanssimetodin opettaja minusta tuli Peter Hessin ohjauksessa Saksassa vuonna 2009. Suomen Peter Hess Akatemian perustamiseen sain valtuudet 2010.

Rentouttavaa 'ääniresonanssimetodia opiskelen edelleen. Vierailen vuosittain Saksassa Peter Hess instituutin ja Euroopan äänimaljahieronnan assosiaation järjestämässä konferenssissa sekä osallistun säännöllisesti ulkomaan akatemioiden vuosittaisiin koulutuspäiviin. Gongin soittoa ja ylä-äänilaulua olen opiskellut Wienin konservatoriossa opettavan itävaltalaisen jazz-muusikon Peter Gabisin johdolla. 

Minulle on erittäin tärkeää, että Suomen akatemian tarjoamat perus- ja jatkokoulutukset seuraavat metodin kehitystä. Olen iloinen, että voimme tarjota jo valmistuneille ammattitaidon ylläpitämistä mahdollistamalla heidän osallistumisensa III/IV-tason koulutukseen, jossa opitaan viimeisimmät alan kehityksen työskentelytavat.

Suomessa on valmistuneilla mahdollisuus osallistua vaativalle Master Class - yksilöllinen äänimaljahierota tasolle, joka järjestetään jälleen helmikuussa 2019. 

Peter Hess Instituutista vierailevat opettajat antavat upeita jatkokoulutusmahdollisuuksia Suomessa.
Janine Gabelmann on vastuussa Emily Hess Sound of Yoga - koulutuksesta ja hän on vieraillut Suomessa jo neljä kertaa.
Ensimmäistä kertaa kesäkuussa 2019 tarjoamme Master Class koulutukseen osallistuneille ja terveydenhoitolalla oleville opiskelijoillemme uuden jatkokurssin: Moduli I - Peter Hess Äänimetodi ja Neurologia. Opettajana on Angelika Rieckmann. Opetuskieli on englanti ja osallistujien iloksi tulee opetusmateriaali olemaan suomenkielinen.  

Suomen Peter Hess Akatemiassa opiskelemme ja työskentelemme arvottamatta, kunnioittaen ja huomioiden toistemme aitoa ja uniikkia olemusta.

Ilolla,
Anne


MEDI-SOUND KY on Peter Hess instituutin valtuuttama PH - äänimaljahieronnan harjoittajien ja sointukylpyohjaajien kouluttajana sekä Peter Hess - hoitavien äänimaljojen maahantuoja. 

Saksalainen Peter Hess instituutti on jo on vuodesta 1985 alkaen kouluttanut äänimaljahieronnan ammattilaisia ja on alan johtavia koulutuskeskuksia Euroopassa. 
Suurin osa koulutukseen osallistujista on 2000-luvulla ollut hoito- ja opetusalalla: fysioterapeutteja, kuntohoitajia, sairaanhoitajia, kätilöitä, lastentarhan opettajia ja erityisopettajia sekä psykologeja. Saksassa on Peter Hess - metodin rekisteröityneitä ammatinharjoittajia yli 3000. Peter Hess Akatemioita on Euroopan lisäksi Australiassa sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa.  

Peter Hess Academy Finland toimii vuodesta 2010 alkaen. 
Opetus on Suomessa avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita perehtymään äänimaljojen syvärentouttavan vaikutuksen antamiin mahdollisuuksiin ihmisen hyvinvoinnin tukena. 

Suomen Akatemiasta valmistuneita toimii hyvin monella eri alalla ja he ovat aktiivisesti työtään tekemällä ja omalla esimerkillään vieneet eteenpäin tietoa harmonisten äänten eri elementtien käyttömahdollisuuksista eri ikäisten ja erilaisten ihmisten kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnnissa. 

Medi-Sound, Suomen Peter Hess Akatemia ja äänimaljat, olivat 2012-2013 mukana Diakonia-ammattikorkeakoulun Eldem-projektissa kertomassa hoito- ja hoiva-alan ammattilaisille harmonisten äänten positiivisesta vaikutuksesta muistisairauksien ehkäisyssä, sekä muistisairaiden ja heidän omaistensa sekä hoitohenkilökunnan hyvinvoinnissa. 

Suomessa toimii alan edelläkävijöitä, jotka käyttävät Peter Hess -rentoutusmetodia yhdistäen sitä. mm. erityisopetukseen, kehitysvammaistyöhön, mentorointiin, urheiluvalmennukseen, joogaan,


Platon (427-347eaa.):
¨Myös musiikki, sikäli kuin se käyttää kuulon avulla havaittavia ääniä, on annettu harmonian tähden.
Harmonialla on sielumme kanssa samanlaiset kiertoliikkeet, ja sen tajun Muusat antoivat sellaiselle ihmiselle, joka harjoittaa Muusain taidetta käyttäen järkeä, ei epäjärjellisen nautinnon antajana, mikä näyttää olevan sen tarkoitus meidän päivinämme, vaan avuntuojana, saattamaan järjestykseen ja sopusointuun sielumme kertoliikkeen, milloin se on tullut epäsointuiseksi.
Myös rytmin he antoivat samasta syystä, auttamaan meitä sen epätahtisen ja epänautittavan tilan vuoksi, joissa useimmat meistä luonnostaan ovat.¨