PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet


TAMMIKUU 2020 I-taso
25-26.1.2020 / 2 paikkaa vapautunut! / päivitetty 15.1.

MAALISKUU 2020 I-taso
14-15.3. / ilmoittautumisia otetaan vastaan

TOUKOKUU 2020 I-taso
16-17.5. / ilmoittautumisia otetaan vastaan


Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Äänimaljahierontaa hevosille tarjoaa Janika Vanhatalo www.rentona.fi

Hevoset ja äänimaljahieronta

HEVOSHARRASTAJIA KUTSUTAAN KOKEMAAN JOTAIN AIVAN UUTTA:

 

HEVOSTEN ÄÄNIMALJAHIERONTAA

 

http://rentona.fi/maljat-hevosille.htmlSaksassa on pitkä perinne äänimaljahieronnassa sekä myös sen käyttämisessä hevosten hyvinvoinnin tukena.

Suomessa Peter Hess äänimaljahieronnan koulutuksessa on hyvin monen eri alan harjoittajia, jotka soveltavat saamaansa tietoa ja oppia omalla erityisalallaan. Niin myös Suomessakin on hevosharrastajia, jotka ovat ottaneet äänimajansa ja tietotaitonsa talleille mukaan.


Äänimaljahieronnan harjoittajia on Suomessa koulutettu vuodesta 2010 alkaen ja siitä saakka ovat myös hevoset eripuolella maatamme päässeet nauttimaan erityisten Peter Hess tuotannon maljojen herkän äänen ja hellän värähtelyn tuottamasta äänimaljahieronnan rauhoittavasta ja rentouttavasta vaikutuksesta. 


Janika Vanhatalo on valmistunut Suomen Peter Hess Akatemiasta äänimaljahieronnan harjoittajaksi sekä perehtynyt Saksassa harjoitettavaan hevosten äänimaljarentoutukseen. Hän on kehittänyt juuri suomalaiseen hevosharrastukseen sopivaa äänimaljahierontaa, josta hyötyvät hevosten lisäksi myös niiden omistajat.¨Äänimaljahieronta soveltuu hyvin myös hevosille. Hevoset reagoivat erittäin herkästi maljan ääneen ja värähtelyyn. Hieronnan avulla voidaan rentouttaa hevosen lihaksia ja hermostoa ja näin lieventää jännitystä. 


Äänimaljahieronta ylläpitää hevosen terveyttä ja tukee mm. treenistä palautumista. Kokemuksen mukaan hevoset tuntevat äänimaljahieronnan miellyttäväksi ja stressaantuneempikin yksilö rauhoittuu melko nopeasti. Jos tallissa on hoidon aikana samanaikaisesti muita hevosia, ne saavat osansa hoidosta ja rentoutuvat pelkästä maljan äänestä.

 

Maljaa soitetaan hevosen kehon eri osilla. Hevosen hierontaan on hyvä varata noin tunti. Äänimaljahieronta voidaan tehdä tallin käytävällä, karsinassa tai tarhassa. Pidempiaikaisia vaikutuksia saavutetaan, kun äänimaljahierontaa tehdään useamman kerran peräkkäin, noin 1-2 viikon välein.¨


Lisätietoa hevosten äänimaljahieronnasta Suomessa:

Rentona
Janika Vanhatalo

Myllykaari 11 A
38700 Kankaanpää

050 5271 337

janika(at)rentona.fi

www.rentona.fi