PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet


TAMMIKUU 2020 I-taso
25-26.1.2020 / 2 paikkaa vapautunut! / päivitetty 15.1.

MAALISKUU 2020 I-taso
14-15.3. / ilmoittautumisia otetaan vastaan

TOUKOKUU 2020 I-taso
16-17.5. / ilmoittautumisia otetaan vastaan


Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Kurssit

Peter Hess ja äänimaljahieronta

Peter Hess - Äänimaljahieronnan harjoittajan koulutus

Saksalaisella Peter Hess Instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänimaljahieronnan harjoittajien koulutuksesta. Instituutti tekee myös tutkimustyötä äänen vaikutukseen neurobiologian-, pedagogiikan-, psykologian-, sekä muilla tieteen aloilla. Tutkimuksen tuloksia käytetään hyväksi koulutuksen kehittämisessä ja sen aihealueiden laajentamisessa.
 
Koulutuksessa asetetaan suuri paino asiakkaiden vastuulliseen rentouttamiseen. Päämääränä on kaikkien koulutuksen saaneiden pätevöityminen antamaan syvärentouttavaa äänimaljahierontaa. Hyväksyttävästi opetuksen läpikäyneet ammattilaiset saavat Saksan instituutilta todistuksen, joka oikeuttaa heitä toimimaan Peter Hess äänimaljahieronnan harjoittajina.

Peruskoulutuksessa on neljä tasokurssia. Peter Hess - instituutin jatko-opintomahdollisuudet ovat moninaiset. Kurssipaikat ja ajankohdat löydät kurssikalenterista. Mikäli haluat koulutuksen kotipaikkakunnallesi, ota yhteyttä info@medi-sound.fi.
 
Peter Hess - äänihoitajia koulutetaan mm. Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Itävallassa, Kreikassa, Portugalissa, Puolassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Tanskassa, Turkissa, Unkarissa ja USA:ssa.
 
Suomessa Peter Hess - äänihieronnan harjoittajien koulutus on alkanut lokakuussa 2010.
Suomessa koulutuksesta vastaa MEDI-SOUND/Peter Hess Academy Finland ja  Peter Hess Instituutin valtuuttama kouluttaja Anne Matero.