PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet


TAMMIKUU 2020 I-taso
25-26.1.2020 / kurssi on täynnä / voit halutessasi ilmoittautua varasijalle

MAALISKUU 2020 I-taso
14-15.3. / ilmoittautumisia otetaan vastaan

TOUKOKUU 2020 I-taso
16-17.5. / ilmoittautumisia otetaan vastaan


Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Peter Hess tuotannon maljat

Kuvateksti

¨Äänimaljan sointu koskettaa syvintä olemustamme saaden sielumme hellästi värähtelemään. Ääni rentouttaa ja purkaa kehon ja mielen jännitystilat vapauttaen voimavaramme ja vahvistaen kykyämme parantua¨ - Peter Hess -

PETER HESS THERAPIEKLANGSCHALEN MALJAT

Peter Hess tuotannon maljat ovat 20 vuoden kehityksen tulos. Niissä on maksimoitu värähtely, joka tunnetaan keholla hierovana vaikutuksena, sekä maljoista kuultavan perusäänen lisäksi runsas ylä-äänten kirjo.

Nämä maljat on kehitetty Peter Hess rentoutusmetodia varten ja niitä soitetaan pehmeäpäisellä huopamalletilla, jollon kaunis, humiseva äänimaisema (joka muistutaa kohdun sisäistä pehmeää äänimaisemaa) ja hellä värähtely antavat vastaanottajalle mahdollisuuden irtipäästää ja rentoutua. 

Peter Hess Therapieklangschalen-sarjan lisäksi on tuotannossa erityiset meditaatiomaljat ns. ¨Sangha-maljat¨, joiden pitkä ja eteerinen sointi soveltuu erinomaisesti kehon ulkopuoliseen työskentelyyn ja meditaatioon. 

MALJOJA

1. Universaali- eli raajamaljan sanotaan tuottavan kaikki kehon tarvitsevat äänet. Sen paino on noin 1 kg. Sitä resonoidaan jalkapohjissa, käsissä ja yläselällä ja pallean kohdalla.

2. Kehomalja, jota myös lannemaljaksi kutsutaan on erittäin matalaääninen. Se painaa noin 2,0-2,5 kg. Sitä resonoidaan pallealla ja keskikeholla ja se hieroo miellyttävästi vatsaa ja selän aluetta.

3. Sydänmaljan paikka on nimensä mukaan sydämen korkeudella. Sen ääni on erittäin kirkas ja korkea ja paino on n. 1,0-1,5 kg.

4. Lasten sydänmalja on pienempi ja ohutreunaisempi, sekä kevyempi kuin varsinainen sydänmalja. Painoa on noin 0,5 - 1,0 kg,

5. Assam - malja on pieni kirkasääninen ja matalareunainen muotissa valettu malja, jota käytetään mm. herättävänä maljana äänimaljahieronnan jälkeen

6. Zen - malja on pieni kirkasääninen ja korkeareunainen muotissa valettu malja, jota käytetään mm. herättävänä maljana äänimaljahieronnan jälkeen.