PETER HESS rentoutusmetodin peruskurssilla opiskelet pienryhmässä miellyttävästi rentoutuen!

HELSINKI
I-tasokurssi: Peter Hess - äänimaljahieronnan perusteet


TAMMIKUU 2020 I-taso
25-26.1.2020 / 2 paikkaa vapautunut! / päivitetty 15.1.

MAALISKUU 2020 I-taso
14-15.3. / ilmoittautumisia otetaan vastaan

TOUKOKUU 2020 I-taso
16-17.5. / ilmoittautumisia otetaan vastaan


Tervetuloa opiskelemaan ja löytämään äänen ja hiljaisuuden kautta oman mielen sekä kehon harmonia.
Kurssilla tustut harmonisten äänten maailman rajattomiin mahdollisuuksiin itsesi ja läheistesi hyvinvoinnin tukemiseksi!

Äänimaljahieronta ja koulutus

PeterHess_13917.jpg

PETER HESS INSTITUUTTI http://www.peter-hess-institut.de/

Saksalaisella Peter Hess instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänimaljarentouttajien koulutuksesta jo vuodesta 1985 alkaen. Yksin Saksassa on rekisteröityneitä äänimaljahieronnan harjoittajia jo yli 3000.

Insituutti tekee tutkimustyötä äänen vaikutuksesta yhteistyössä neurologian, pedagogiikan, psykologian sekä muilla tieteen alojen erityisosaajien kanssa. Tutkimuksien tuloksia käytetään hyväksi koulutuksen kehittämisessä ja sen aihealueiden laajentamisessa.

Koulutuksessa asetetaan suuri paino asiakkaiden vastuulliseen kohtaamiseen. Päämääränä on kaikkien peruskoulutuksen saaneiden pätevöityminen antamaan syvärentouttavaa äänimaljahierontaa. Hyväksyttävästi opetuksen läpikäyneet ammattilaiset voivat toimia äänimaljahieronnan harjoittajina.

Rentouttavan äänimaljahieronnan harjoittajia koulutetaan Saksassa, Belgiassa, Hollannissa, Itävallassa, Kreikassa, Portugalissa, Puolassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Tanskassa, Turkissa, Unkarissa, Australiassa sekä Pohjois- ja Etelä Amerikassa.

Suomessa koulutus on alkanut syksyllä 2010.

Medi-Sound Ky on Saksan Peter Hess instituutin edustaja ja valtuuttama kouluttaja ja hoitavien maljojen maahantuoja. Yritys toimii Suomessa Peter Hess Akatemiana (Peter Hess Academy of Finland).

Peter Hess - rentoutusmetodin kehitys ja äänen värähtelyn rentouttava vaikutus 

Tieto äänen hoitavasta vaikutuksesta ihmiseen on yhteistä kaikille kulttuureille.

Idän kulttuureissa ajatellaan, että maailma ja ihmiset luotiin alkuvärähtelystä.  Kaikkia meitä yhdistää ihmisen alkukantainen tarve muodostaa ääniä ja käyttää hyödyksi sen muutosenergiaa harmonian ja terveyden ylläpidossa. 

Peter Hessin saamat kokemukset Intiassa ja Nepalissa saivat hänet kokeilemaan äänimaljojen vaikutusta rentoutumiseen Saksassa. Hän sovelsi saamansa kokemukset läntiseen kulttuuriin.

Peter Hess rentoutusmetodi ei nykyisessä muodossaan liity mihinkään uskontoon tai filosofiaan, vaan sen kokonaisvaltaiset hyödyt ovat kaikkien ihmisten ulottuvilla - maailmankatsomuksesta tai iästä riippumatta.

Monivuotinen tutkimustyö maljojen värähtelyn ja niiden tuottamien ylä-äänen rentouttavasta vaikutuksesta jatkuu edelleen ja ns. hoitavien maljojen (Therapie Klangschalen - maljat) rinnalle on tullut mm. Sangha-meditaatiomaljoja. Näiden rentoutusmetodia varten kehitettyjen maljojen koettava värähtely sekä niiden synnyttämä ääni rentouttaa ja saattavat ihmisen hellästi alkuperäisen olemuksensa alkulähteelle.

Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Se on oiva apuväline fysioterapiassa, sillä äänivärähtelyt saavuttavat myös alueet minne hierojan sormet eivät yllä. Äänivärähtely kulkee kehon nesteessä saaden kehon yli sata triljoonaa solua värähtelemään harmonisesti.

Pedagogiikassa ääntä voi käyttää oppimisen välineenä ja maljat toimivat hellästi myös sanattomassa kommunikaatiossa. Äänimaljojen käyttömahdollisuudet ovat rajattomat ja yhä laajemmat ammattikunnat käyttävät Peter Hessin äänihieronnan perusteita työnsä tukena.

Koulutuskalenteri